Hoppa till innehåll

Kategori: Dejting dejting

Spa karlstad sensuell massage i stockholm

29.06.2017 • spa karlstad sensuell massage i stockholm

spa karlstad sensuell massage i stockholm

deals content. Du får gärna boka in alternativet med 120 minuter om det är första gången då det kan vara skönt att få tid att komma in i kroppen och när vi lär känna varandra. Tantramassage får dig att känna som om du är i en dvala, där fysiska gränser löses upp, tid försvinner, bekymmer och problem känns inte längre vara viktiga, eller helt glömts bort. Thaimassage Spa Karlstad - Thaimassage Spa.

Afrikansk massage i stockholm eskort skaraborg

Nyöppnad Thaimassage Spa i Fräsch lokal på Herrgårdsgatan 13 i Karlstad City. Vi önskar våra kunder en trevlig midsommar. Rabatterat Pris För Kvinnor Tjejer, 299 Kr gäller alla 60 minuters behandlingar. Vi har Öppet Måndag, Tisdag, Onsdag, Skärtorsdag och Långfredag kl:.00-19.00. Öppettider: Tidbokning Vardagar.00-19.00, Drop.00-19.00.

spa karlstad sensuell massage i stockholm deals content. Du får gärna boka in alternativet med 120 minuter om det är första gången då det kan vara skönt att få tid att komma in i kroppen och när vi lär känna varandra. Tantramassage får dig att känna som om du är i en dvala, där fysiska gränser löses upp, tid försvinner, bekymmer och problem känns inte längre vara viktiga, eller helt glömts bort. Thaimassage Spa Karlstad - Thaimassage Spa.

Upplev Känslan - En upplevelse för kropp själ. Välkommen att boka tid hos Thaimassage spa karlstad sensuell massage i stockholm Spa Karlstad. Erbjudande för Pensionärer, 299. TripAdvisor LLC is not a booking agent and does not charge any service fees to users of our site. Välkommen till Thaimassage Spa Karlstad City. Det viktigaste är att du får det du vill ha spa karlstad sensuell massage i stockholm och det som du föredrar. En massage som löser spänningar och får kroppens djupa energier att flyta friare. Vi har STÄNGT Påskafton(Lördag) - Annandag Påsk (Måndag). Den fokuserar på sju energipunkter i kroppen, sk chakrapunkter. Tantramassage är en ännu mjukare massage än oljemassagen och består av lätt vidröring. För mera information, gå in på vår hemsida. För mer info gå in på hemsidan Ring och Boka tid på eller på vår hemsida eller m/thaimassagespa/ nyhet! Erbjudande för Kvinnor Tjejer, rabatterat pris 299 Kr gäller alla 60 minuters behandlingar. Gäller alla behandlingar 60 minuter. 2018 TripAdvisor LLC All rights reserved. Kvinna, man, hbtq, du är välkommen att vara precis som du är och upptäcka din kropp och dess fantastiska kapacitet. Vi börjar med att prata och du får komma in i kroppen; andning, rörelse, bäckenbottenövningar och beröring Vi börjar med att prata och du får komma in i kroppen; andning, rörelse, bäckenbottenövningar och beröring kan användas för att känna kroppen och uppleva mer njutning. Lördagar Tidbokning.00-14.00, Drop.00-14.00.

Thaimassage halland thaimassage motala

Vi önskar alla våra kunder en skön och Glad midsommar. Rabatterat pris för Pensionärer, 299. Ditt energiflöde stimuleras och dina sinnen om kroppens känslighet ökar. Vi har stängt den 23-25/6 och öppnar igen måndag den 26/6. Hej, Välkommen till Thaimassage Spa Karlstad City, Herrgårdsgatan 13 i Karlstad City. Vi kan jobba på djupet med bindväv, lymfsystem, nervsystem och muskler. spa karlstad sensuell massage i stockholm

Kategorier: Dejting dejting

0 åsikter om “Spa karlstad sensuell massage i stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.